Visa til Australien

Søg visum til Australien her

Alle, der går til Australien har brug for et visum, uanset om du skal på ferie, business, og studere eller arbejde. Visumansøgningen til Australien behov altid skal godkendes, inden du først komme ind i landet. Du kan ikke få visum ved ankomsten.

eVisitor visum til Australien

Den mest almindelige visum til Australien kaldes eVisitor. Det vil tillade dig at have ferie eller gøre forretninger i op til 90 dage pr post. Du kan komme ind i landet flere gange i løbet af gyldighedsperioden for visum 12 måneder, og holde op til 90 dage hver gang.

Alle kan ikke anvende en eVisitor visum; du har brug for at være af en bestemt nationalitet for at være berettiget. I øjeblikket 36 europæiske lande kan ansøge om eVisitor visa.

Working Holiday visum til Australien

Hvis du er mellem 18 og 30 år (endnu ikke 31), kan du anvende et visum kaldet Working Holiday visum. Det visum er gyldigt i 1 år, og du får lov til at arbejde i Australien. Du kan arbejde så meget som du vil, men kun på de fleste 6 måneder med samme arbejdsgiver. Du kan også studere i op til 4 måneder, eller blot har ferie og slappe af i et helt år.
Der er også en anden Working Holiday, men at være berettiget til at ansøge om at du skal have arbejdet i specificerede arbejde i regionale Australien i mindst 3 måneder.

Visum besøgende til Australien (subclass 600)

Hvis en eVisitor visum ikke er nok for dig, kan du overveje en besøgende visum kaldet subclass 600 i stedet. Dette visum vil tillade dig at holde op til 12 måneder i Australien, for besøg, ferie eller erhvervsmæssige formål. Turist-version af dette visum kan anvendes mens inde Australien.

Forlænge visummet

Nogle typer visum kan forlænges, men ikke alle. For eksempel er den mest almindelige visum; eVisitor, kan ikke forlænges. Det er imidlertid i de fleste tilfælde muligt at i stedet anvende en anden visumtype mens stadig i Australien. Du er nødt til at gøre det, før din nuværende visum udløber til ikke risikere opholder sig i landet uden et gyldigt visum.

En guide til subclass 600 visum til Australien

Søg visum til Australien her

Subclass 600 visum er en af ​​de mest populære visum typer, når det kommer til visumansøgning til Australien. I denne vejledning, vil vi give dig den mest praktiske oplysninger, som du har brug for at vide, før du gør visumansøgningen.

Hvad er dette visum til?

Dette visum er for rejsende med følgende formål: turist; business besøgende aktiviteter; og besøge familie.
Forskellen mellem subclass 600 og eVisitor visum er subclass 600 giver dig mulighed for at blive længere end 3 måneder per post.
Subclass 600 visum normalt udstedes med 3, 6 eller 12 måneders gyldighed. Det er normalt et visum til flere indrejser.

En anden vigtig funktion af subclass 600 visum du kan udvide din nuværende visum ved at anvende dette visum type. For eksempel, efter din student visum udløber, du ønsker at rejse rundt i Australien.

Venligst huske på, er du nødt til at indgive ansøgningen, før din nuværende visum udløber. Efter ansøgningen held indgives, vil en bygge bro visum udstedt til dig, så du kan holde lovligt inde Australien før Immigration gør beslutningen om din ansøgning.

Er sygesikring kræves til dette visum type?

Normalt sygesikring er ikke nødvendig for at opnå dette visum type.

Når du udfylder visumansøgningen, hvis du vælger 3 eller 6 måneder gyldighed på ansøgningsskemaet, er spørgsmålet om “sygesikring” vises ikke. Men hvis du vælger 12 måneder gyldighed, er du nødt til at svare på spørgsmål, hvis du har sygesikring eller ej. Hvis du har, er du nødt til at give detaljerne i forsikring, for eksempel, gyldigheden af ​​forsikringen.

Din ansøgning vil ikke blive afvist, bare fordi du ikke har forsikring. Hvis Indvandring mener forsikring er meget nødvendigt i dit tilfælde, vil de kontakte dig om det.

Hvem gør beslutning om subclass 600 visumansøgninger?

Forskellig fra eVisitor applikationer, er subclass 600 visumansøgninger afgøres af de nærmeste lokale ambassader. For eksempel, hvis du gøre anvendelsen i de nordiske lande, vil det være ambassaden i Berlin, der gør beslutningen om din ansøgning. Det vil være lettere for dig at kontakte ambassaden end Immigration inde Australien.

Arbejder tilladt med subclass 600 visum?

Nej, med dette visum type, du kan ikke arbejde i Australien. Men det er OK med begrænset frivilligt arbejde, hvis du ikke modtager nogen indtægt fra det.

Hvis du vælger business stream, som regel er du nødt til at give meget detaljerede oplysninger om dine aktiviteter. Årsagen er meget indlysende: normalt business forhandlinger eller møder tager ikke så lang tid. Du er nødt til at have meget solid grund til at støtte din ansøgning.

Hvis du kommer til at arbejde, for eksempel installation af maskiner, skal du ansøge om subclass 400, et midlertidigt arbejde visum. Hvis du vil gøre nogle forskning på universitetet, skal du ansøge om subclass 402, uddannelse og forskning visum. Det er meget vigtigt at du ikke blande dem op med subclass 600 business stream.

Hvad er den vigtigste faktor, når de foretager beslutning om subclass 600 visumansøgning?

Det vigtigste visum officerer overveje, er din økonomiske formåen. Fordi dette visum type er normalt udstedes med 6 eller 12 måneder gyldighed, er du nødt til at vise dig kan forsørge dig selv, ellers Indvandring kan antage, at du kommer til at arbejde illegalt for at støtte dit ophold i Australien.

På ansøgningsskemaet, er du nødt til at angive, hvordan du støtter dig i hjemlandet, og hvordan du kommer til at finansiere dit ophold i Australien.

I mange tilfælde vil Immigration anmode om kontoudtog eller kreditkort transaktion historie for de seneste 3 måneder. Fra kontoudtog, hvis Indvandring mener, at det ikke er nok for den periode, du er angivet på ansøgningen, kan de give dig visum med 3 måneders gyldighed eller blot afvise din ansøgning.

Hvis du vil blive støttet af en anden, er du nødt til at give et underskrevet brev fra supporter og hans / hendes kontoudtog.

Kan jeg få en refusion eller udfordre den beslutning, Immigration?

Samme som alle andre visumansøgninger til Australien, Indvandrere beslutning er endelig, og du ikke har nogen ret til at anfægte afgørelsen, selv beslutningen er naturligvis forkert. For eksempel har du givet kontoudtog, men sagsbehandleren overset det, når der træffes beslutning. Den eneste måde er at lave en ny ansøgning og betale igen.

Ifølge den australske Immigration lov ansøgningsgebyret ikke refunderes, uanset resultatet.